Newsletter


Pentru abonare introduceţi adresa de e-mail

Rss feed


[Noutati prin RSS]
Adauga la contul tau GoogleVă recomandămAdolescenţii troglodiţi
Adolescenţii troglodiţi
Emmanuelle Pagano


Aventurile lui Matiaş Corvin la Cluj
Aventurile lui Matiaş Corvin la Cluj
Ovidiu PECICAN


Azi-noapte am văzut-o
Azi-noapte am văzut-o
Drago Jančar


Bulgări de zăpadă. De la Isus la Mircea Eliade şi înapoi
Bulgări de zăpadă. De la Isus la Mircea Eliade şi înapoi
Dennis A. Doeing


Când tata m-a învăţat să fluier
Când tata m-a învăţat să fluier
Stefano Zecchi


Cartea parabolelor
Cartea parabolelor
Per Olov Enquist


Casă de zi, casă de noapte
Casă de zi, casă de noapte
Olga Tokarczuk


Cezar Petrescu. Fascinaţia romanului
Cezar Petrescu. Fascinaţia romanului
Ştefan Dărăbuş


Cultură, confesiune, etnie şi rasă în Transilvania, Câmpia Tisei şi Panonia
Cultură, confesiune, etnie şi rasă în Transilvania, Câmpia Tisei şi Panonia
Octavian Căpăţînă
Meta tag


Casa Carttii de Stiinta Cluj-Napoca casa cartii de stiinta editura cluj napoca carti publica online biblioteca librarie vinzare autori lucrari academice noutati editoriale redus comenzi editura romaneasca edituri literatura cultura romana romaneasca romaneste romanesti autori romani limba romana romanesc romanesti carti ebooks gratuit gratuite publicatii scriitori romani romanian litterature concurs concursul proza 2010 semne carte Artele Spectacolului Filologie Filosofie Istorie Literatură Metodică și Didactică Miscellanea Antologie Belgica.ro Biblioteca Esenţială Colecţia Biblioteca Indiană Colecția de Teatru Diaphora Didactica științelor Documente europene şi naţionale Educație Fizică și Sport Etnologie Grammatica Hypothesis Istorie La feminin Lecturi critice Limbi și literaturi străine Literatura europeană contemporană Locuri transilvane Muzică și coregrafie Poezie Praxis Proză Prozoteca Restituiri antreprenoriale şi tehnologice Romanul Francez Actual Scriitorii Transilvaniei Serie de autor Robert Cohen Ştiinţele Educaţiei Teatru Uniart Collection Univers preșcolar Arte vizuale Biblioteca Şcolară Biblioteca tânărului scriitor Biblioteca Valorilor Transilvane Cărţi pentru copii Debut Dicţionare Drept Economie Evocări , Memorii, Jurnal, Interviuri Geografie În afara colecțiilor ( Artele Spectacolului ) În afara colecțiilor ( Filologie ) În afara colecțiilor ( Filosofie ) În afara colecțiilor ( Istorie ) În afara colecțiilor ( Literatură ) În afara colecțiilor ( Metodică și didactică ) În afara colecțiilor ( Miscellanea ) Medicină Nordica Periodice Proceedings Ştiinţă şi Tehnică TeologieApasă aici pentru a revenii la pagina anterioară

Proiectarea tehnologiilor şi a matriţelor pentru prelucrarea tablelor metalice


Autor :    Lucian Lăzărescu Dan Sorin Comşa Dorel Banabic


Format : 17 x 24 cm ,
Pagini : 268 pag.
Anul apariţiei : 2018
Domeniu : Ştiinţă şi Tehnică
ISBN: 978-606-17-1119-2


stoc epuizatNu există pe stoc

     „Reducerea timpului de fabricaţie a produsului, îmbunătăţirea calităţii şi creşterea fiabilităţii produselor precum şi reducerea consumurilor energetice a procesele de fabricaţie sunt factorii care definesc competitivitatea în contextul celei de-a patra revoluţii industriale. Tehnologiile de deformare plastică a tablelor metalice sunt printre cele mai utilizate tehnologii în industriile cele mai dinamice de astăzi, precum industria de automobile, industria aeronautică, industria militară etc. În aceste domenii se utilizează materiale din ce în ce mai performante, pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor funcţionale şi de fabricaţie ale produselor. Maşinile unelte (presele) care se utilizează în procesele de fabricaţie a pieselor din tablă au evoluat foarte rapid în ultimele decenii pentru a răspunde cerinţelor de reducere a timpului de fabricaţie şi a reducerii consumurilor energetice. Cunoaşterea metodelor avansate de proiectare a acestor tehnologii (incluzând sculele – matriţele – necesare în procesul de fabricaţie), a materialelor şi a maşinilor-unelte utilizate sunt esenţiale pentru inginerii care lucrează în aceste domenii industriale.

Cartea de faţă este structurată în patru părţi. Prima parte reuneşte două capitole axate pe prezentarea prezentării metodelor de proiectare a procesului tehnologic de prelucrare prin deformare plastică la rece a tablelor metalice. A doua parte cuprinde două capitole în care sunt prezentate soluții constructive de ștanțe și matrițe utilizate in tehnologiile de prelucrare a tablelor şi a metodologiei de proiectare a matrițelor pentru ambutisare. O a treia parte este dedicată prezentării materialelor metalice avansate utilizate pentru table și pentru matrițe. În a patra parte a cărţii sunt prezentate preselor pentru prelucrarea tablelor metalice.”

 

            Autorii

Votează

2069 Rating: 1.4/10 (14 voturi )Comentarii : (0)

Adaugă un comentariu